-

Gözden kaçırmayın

İlçe Kaymakamı Elmadağ Gönül Yolu Projesi İle Mahalledeki Yaşlı ve Engelli Vatandaşları Ziyaret Ettiİlçe Kaymakamı Elmadağ Gönül Yolu Projesi İle Mahalledeki Yaşlı ve Engelli Vatandaşları Ziyaret Etti

İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Çaykara ve eşi Hanımefendi Nur Çaykara, birlikte Endokrin Uzmanı Dr. Yusuf Bey ve Habibe Hanım'ın söz merasimine katıldı. Merasim, seçkin konuklar ve aile yakınlarının da katılımıyla gerçekleşti.

Söz merasimi, samimi bir atmosferde geçti ve çiftin mutlu bir şekilde birbirlerine söz verdikleri anları içeriyordu. İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Çaykara ve eşi Hanımefendi Nur Çaykara, çiftin yanında yer alarak mutluluklarına ortak oldular.

Dr. Yusuf Bey, Endokrin Uzmanı olarak bilinirken, Habibe Hanım ise çiftin sevdikleri arasında yer alıyor. Bu özel günlerinde çifti yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Çaykara ve Hanımefendi Nur Çaykara, mutluluklarına ortak olmanın yanı sıra çifti tebrik ettiler.

Söz merasimi sonunda çift, aile yakınları ve davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. Bu özel günlerini paylaşmaktan dolayı mutluluk duyan çift, mutlu bir şekilde söz yüzüklerini takıp, nişan törenlerini kutladılar.