-

Gözden kaçırmayın

Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları ListesiDünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yüksel, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir araya geldi.

Önemli Ziyaret
Ziyaret sırasında, eğitimdeki iş birliği ve havacılık alanındaki gelişmeler üzerine istişarelerde bulunuldu. Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Teknolojileri MTAL, modern eğitim olanaklarıyla dikkat çekerken, Kayseri’nin eğitim vizyonunu güçlendirecek adımlar atılması hedefleniyor.

Gelecek Vizyonu
Toplantıda, eğitim alanındaki yeniliklerin yanı sıra, öğrencilere yönelik daha fazla fırsat yaratma konusundaki çalışmaların önemine vurgu yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Esen ve Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel, eğitimdeki başarıların artırılmasının yanı sıra, öğrenci odaklı projelerin desteklenmesi gerektiğine değindi.

Kayseri'nin eğitimdeki hedefleri ve havacılık alanındaki potansiyeli ile ilgili yapılan bu ziyaret, bölgedeki eğitim çalışmalarının güçlenmesine katkı sağlayacaktır. #Kayseri #Eğitim #Havacılık #İşBirliği