-

Gözden kaçırmayın

DR. HASAN ARSLAN; “MUHTAR HER HANENİN SEVİNCİNİ DE HÜZNÜNÜ DE BİLEN KİŞİDİR”DR. HASAN ARSLAN; “MUHTAR HER HANENİN SEVİNCİNİ DE HÜZNÜNÜ DE BİLEN KİŞİDİR”

Türkiye genelinde artan yaşam koşulları ve ekonomik zorluklara dikkat çekmek amacıyla bir araya gelecek olan vatandaşlar, "Artık Yeter! Geçinemiyoruz" ve "Gelirde, Vergide, Ülkede Adalet İstiyoruz" talepleriyle 3 Ekim 2024 Perşembe günü Anıtpark'ta toplanacak.

Etkinliğin başlangıç saati 15.00 olarak belirlenirken, bu buluşmanın sokakta ekonomik adalet arayışı içinde olanların sesi olacağı ifade ediliyor. Özellikle son dönemde artan fiyatlar ve vergi yükleri nedeniyle vatandaşların geçim sıkıntısı çektiğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, katılımcılar bu sorunlara karşı ortak bir duruş sergileyecek.

Buluşma, birçok sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti yöneticilerinin de destek vermesiyle güçleniyor. Anıtpark'ta yapılacak olan etkinlikte, hayatın pahalılığına ve adalet arayışına dair konuşmalar ve eylemler gerçekleştirilmesi planlanıyor. Tüm vatandaşlar etkinliğe davet edilirken, bu önemli günün toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağlaması bekleniyor.