-

Gözden kaçırmayın

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürü Fidanlar Anaokulu'nu Ziyaret EttiÇubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürü Fidanlar Anaokulu'nu Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Hayata Değer Katıyoruz Projesi", Afyonkarahisar'daki yerel okullarda öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Proje kapsamında düzenlenen çeşitli etkinlikler ve eğitim programları ile öğrencilere çeşitli beceriler kazandırılıyor ve topluma faydalı bireyler yetiştirilmesi sağlanıyor.

Proje, öğretmenler, öğrenciler ve veliler arasında iş birliği sağlayarak toplumsal bilincin artırılmasına da katkıda bulunuyor. Afyonkarahisar'daki okullarda düzenlenen etkinlikler, katılımcıların aktif rol almasıyla daha da etkili hale geliyor.

Yetkililer, projenin başarıyla sürdüğünü vurgulayarak her geçen gün daha fazla öğrencinin bu fırsatlardan yararlandığını belirtiyor. Proje ayrıca, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde yürütülerek çeşitli sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesine olanak sağlıyor.