-

Gözden kaçırmayın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma YapacakCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma Yapacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Akit TV'ye katılan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, siyasi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, toplumun geleceğine dair görüşlerini paylaşarak, büyük fotoğrafa odaklanmanın önemini vurguladı.

Erdem, "Büyük fotoğrafa bakmak; geleceği kurtarmaktır." ifadelerini kullanarak, ülkenin mevcut durumuna ve geleceğine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Bu tür programların, kamuoyunu bilgilendirme ve toplumsal konularda önemli farkındalıklar yaratma adına büyük öneme sahip olduğunu belirten Erdem, TBMM’nin bu tarz iletişim kanalları üzerinden daha etkili bir şekilde halka ulaşabileceğini ifade etti.

Erdem’in Akit TV'deki konuşması, siyasi temaların yanı sıra, toplumdaki birliği sağlamak ve güçlü bir gelecek inşa etmek adına yapılan çağrılarla dikkat çekti. Program, izleyicilere Türkiye'nin geleceği ve siyasi istikrarı hakkında bir perspektif sunmayı amaçladı.