-

Gözden kaçırmayın

Doç. Dr. Fatih Fuat Tuncer, Gündemdeki Sıcak Gelişmeleri DeğerlendirecekDoç. Dr. Fatih Fuat Tuncer, Gündemdeki Sıcak Gelişmeleri Değerlendirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Maziden Âtiye Ahlat” programı, 29 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilmeye başlandı. Program, BİLSEM (Bilim ve Sanat Merkezleri) öğrencilerini bir araya getiriyor.

Programa Eskişehir, Artvin, Kilis, Hatay, Osmaniye, Tokat, Amasya, Çorum, Yozgat, Kayseri ve Niğde illerinden gelen öğrenciler katıldı. Bu önemli etkinlik, geleceğin bireylerini yetiştirmeyi amaçlıyor.

“Maziden Âtiye Ahlat” programı çerçevesinde öğrenciler, bölgenin tarih, kültür ve medeniyet mirasını keşfedecek. Eğitimler, kültürel geziler, sanat faaliyetleri, kitap tahlilleri, söyleşiler ve yarışmalar gibi çeşitli etkinlikler ile zenginleştirilecek olan program, öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.