-

Gözden kaçırmayın

NP İstanbul Hastanesi, Bipolar Bozukluk Hakkında Canlı Yayın DüzenliyorNP İstanbul Hastanesi, Bipolar Bozukluk Hakkında Canlı Yayın Düzenliyor

Türk Kızılay Bursa İl Merkezi, Bursaspor Kulüp Başkanı Enes Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni başkanlığı sırasında Bursaspor'un geleceğine katkı sağlama amacıyla gerçekleştirilebilecek ortak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret, Bursaspor'un şehrin sosyal ve kültürel yaşamındaki önemine vurgu yaptı. Türk Kızılay Bursa İl Merkezi, Bursaspor'un desteklenmesi ve gelişimi adına atılacak adımların önemine dikkat çekti. Ziyaret sırasında atılacak adımlar ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunularak, kulübün geleceği ile ilgili olumlu bir söylem oluşturuldu.

Özellikle Bursaspor'un gençler üzerindeki etkisi ve sporun yaygınlaştırılması konularında işbirliklerinin geliştirilmesi gerektiği ifade edildi. Türk Kızılay Bursa İl Merkezi, Bursaspor'un şehrin değerine değer katmak için el birliğiyle çalışmalar gerçekleştireceğinin altını çizdi.