-

Gözden kaçırmayın

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi DüzenlendiKadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi Düzenlendi

Esenyurt ilçesinde, Fatma-Ali Ertürk 4-6 Yaş Kur’an Kursu, bugün Kılınan Cuma Namazı sonrası yapılan dualarla açıldı. Açılış, bölgede yaşayan vatandaşlar, öğrenciler, veliler ve hayırsever iş insanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış Töreni Osmangazi Mahallesi'nde Yapıldı

Fatma-Ali Ertürk 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Osmangazi Mahallesi'nde bulunan H.Rıza Hürmüz Özdemir Cami’nde yapılan törenle faaliyete geçti. Törende Esenyurt İlçe Müftüsü Selami Aykul, Şube Müdürü M.Sami Ergüder ve Murakıp Fatih Gökdemir hazır bulundu.

İlçe Müftü’sünden Teşekkür

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren İlçe Müftüsü Aykul, kursun, ilçedeki onsekizinci 4-6 yaş Kur’an kursu olduğunu belirtti: “Yaz döneminde inşaatına başlanan kursumuz çok kısa sürede tamamlanarak faaliyete geçti. Yapımında maddi destek sağlayan iş insanları Murat Ertürk ve Nihat Ertürk’e teşekkür ediyorum. Ayrıca, inşaatın tamamlanmasında büyük emek harcayan cami görevlileri Selahattin Can ve Cem Öztürk Hocalarımızı da kutluyorum. Kur’an kursumuz, öğrencilerimize, velilerimize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Kurdela Kesimiyle Tören Tamamlandı

Tören, kurdela kesimi ile son bulurken, katılımcılar, Fatma-Ali Ertürk 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek yeni eğitim dönemine dair bilgi aldı.