-

Gözden kaçırmayın

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürü Fidanlar Anaokulu'nu Ziyaret EttiÇubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürü Fidanlar Anaokulu'nu Ziyaret Etti

Türkiye'nin önemli teknoloji festivali TEKNOFEST, bu yıl Nadir Hastalıklar kategorisinde gerçekleştirilen Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması ile heyecan dolu anlara sahne oldu. Bursa Uludağ Üniversitesi'nden FUSion Takımı, bu prestijli mücadelede birinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

FUSion Takımı, başarılarıyla dikkat çeken Biyoteknoloji alanında, nadir hastalıklarla ilgili çözümlar üretmek üzere projeler geliştiriyor. Takımın elde ettiği başarı, sadece kendi alanındaki potansiyelin değil, aynı zamanda üniversitenin inovasyon konusundaki kararlılığının da bir göstergesi.

Prim kazanmanın ardından FUSion Takımı, içerik üretme ve sosyalleşme alanında da kendilerini göstermek için bir video hazırladı. Bu videonun izlenmesine, paylaşılmasına, beğenilmesine ve yorumlanmasına teşvik ediliyor. Bu sayede, takımın daha geniş bir kitleye ulaşması ve projelerinin tanıtımının yapılması hedefleniyor. Türkiye genelinden birçok kişinin destek vermesi bekleniyor.

FUSion Takımı'nın hazırladığı videoyu izlemek ve destek olmak için buraya tıklayın. Bu tür projelerin, gençlerin potansiyelini ortaya çıkarması ve sağlık sektöründeki yeniliklere katkı sağlaması umuluyor.