-

Gözden kaçırmayın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma YapacakCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma Yapacak

Akyurt MHP İlçe Başkanlığı'nın katkılarıyla 5 Ekim 2024 Cumartesi günü yayınlanan gazete, okuyucularıyla buluştu. Gazetede, MHP'nin Akyurt’taki faaliyetleri ve detayları meraklılarıyla paylaşıldı. Partinin çalışmalarının daha geniş bir kitleye ulaşması, Akyurt MHP İlçe Başkanlığı için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Gazetenin içerisinde, MHP'nin Akyurt'ta gerçekleştirdiği projeler, yürüttüğü kampanyalar, ilçe gündemi ve yerel konular hakkında bilgilere yer verildi. Akyurt halkı böylece partinin faaliyetlerinden haberdar olma imkânı buldu.

Ayrıca, sosyal medya üzerinden de Akyurt MHP İlçe Başkanlığı'nın çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. @mhpankarail ve @alparslandoganmhp gibi hesaplar üzerinden takip edilebilecek olan bilgilendirme sayesinde, Akyurt halkının anlık olarak güncel bilgilere erişimi sağlanıyor. İlçe halkının konular hakkında geri dönüşleri ve katkıları da önemle değerlendiriliyor.