-

Gözden kaçırmayın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma YapacakCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma Yapacak

Türkiye Buluşmaları etkinliği, çeşitli siyasi liderlerin ve teşkilat mensuplarının katılımıyla devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Genel Merkez SHİB Başkan Yardımcısı Aydoğan Ahiakın, İl Başkan Yardımcısı Akın Bayram, Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir ve diğer teşkilat mensupları bir araya geldi.

Etkinlik, partinin hedefleri ve geleceği hakkında görüş alışverişi yapmak üzere düzenleniyor. Siyasi liderler, bir araya geldikleri bu platformda Üsküdar ve çevresinde partinin faaliyetlerini değerlendirirken, partililerin katılımı sayesinde yerel sorunlara yönelik çözümler geliştirmeyi amaçlıyor.

Etkinliğin amacı, teşkilat mensupları arasında dayanışmayı artırmak ve partinin siyasi vizyonunu daha etkili bir biçimde halka anlatmaktır. Her katılımcı, fikirlerini paylaşarak partinin topluma daha iyi hizmet edebilmesi için önerilerde bulundu. Bu buluşmalar, Türkiye genelinde benzer organizasyonlarla genişletilerek sürecek.