-

Gözden kaçırmayın

Bursa Teknik Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez'i Öğrencileriyle BuluşturuyorBursa Teknik Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez'i Öğrencileriyle Buluşturuyor

IEEE İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, tüm öğrencilere, mentörlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Mentörler Kahvaltısı etkinliğine katılmaları için davette bulunuyor. 12 Ekim Cumartesi günü İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'da gerçekleştirilecek etkinlik, sektörde önemli firmalarda çalışan mentörlerle bir araya gelme fırsatı sunacak.

Etkinlik katılımcıları, mentörlerin değerli deneyimlerinden faydalanma şansı bulacaklar. Aklındaki sorulara cevap bulabilecekler ve kariyerleri için önemli bir yol haritası çizebilecekler. Katılımcıların, etkinliğe katılarak kariyerlerine değerli bilgiler kazanmaları hedefleniyor.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin, katılım koşulları gereği biyografilerini içeren bir linki doldurmaları gerekmektedir. Bu sayede öğrenciler, etkinlikte yer alarak kariyerlerine dair önemli bilgileri edinebilecekler.