-

Gözden kaçırmayın

İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, Muammer Şahin Ortaokulunu Ziyaret Ettiİlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, Muammer Şahin Ortaokulunu Ziyaret Etti

Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Doğa Çınar, eğitimine Harvard Üniversitesi'nin Orta Doğu Çalışmaları Yüksek Lisans Programı’nda devam etmeye hazırlanıyor. İki bölümden çift anadal yaparak bu yıl mezun olan Çınar, önümüzdeki dönemde uluslararası bir akademik yolculuğa adım atacak.

Çınar, üniversite başvuru sürecine ilişkin deneyimlerini paylaştı. Boğaziçi Üniversitesi'nde aldığı eğitim ve edindiği birikimle bu sürecin kendisi için daha kolay hale geldiğini vurguladı. Aynı zamanda, Boğaziçi’nden mezun olmanın, diğer üniversitelerle yarışmada kendisine önemli avantajlar sağladığını ifade etti.

Geçmişteki başarısını gelecekte de sürdürmeyi hedefleyen Çınar, Harvard’da eğitim alarak Orta Doğu ile ilgili daha derin bir bilgi sahibi olmayı ve bu alanda kariyer yapmayı planlıyor. Bu hedef doğrultusunda, alanında uzmanlaşarak hem akademik hem de pratik bilgi edinmeyi amaçlıyor.