-

Gözden kaçırmayın

Tıp Fakültesi, Dikey Entegrasyon Dersleriyle Öğrencilere Pratik Deneyim KazandırıyorTıp Fakültesi, Dikey Entegrasyon Dersleriyle Öğrencilere Pratik Deneyim Kazandırıyor

MEF Üniversitesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kadın ve çocuklara yönelik duygu ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir bildiride bulundu.

Tüm öğrenci kulüplerinin desteğiyle hazırlanan bu bildirinin amacı, toplumsal cinsiyet eşitliği ve çocuk hakları konularında farkındalık yaratmak.

Bildirinin yayınlandığı tarih, 2023 yılı içinde belirlenirken, etkinliği düzenleyen öğrenci kulüplerinin ortak bir şekilde hareket etmesi, üniversite içindeki dayanışma ve sosyal sorumluluk bilincinin bir göstergesi olarak dikkat çekti. Kulüp temsilcileri, bu bildirinin öğrencileri ve toplumu bilinçlendirme yolunda önemli bir adım olduğunu belirtti.

MEF Üniversitesi, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, öğrencilere sosyal sorumluluk kazandırmak için çeşitli etkinlikler organize etmeye devam ediyor. Öğrenci kulüpleri, bu tür çalışmalarda aktif rol alarak, toplumun dezavantajlı kesimlerine dokunmayı hedefliyor.