-

Gözden kaçırmayın

Dünya Enerji Kongresi İstanbul'da YapılacakDünya Enerji Kongresi İstanbul'da Yapılacak

Öz Güven-Sen Sendikası tarafından düzenlenen 1. grup eğitim semineri başarıyla tamamlandı. Seminer, İstanbul İstgüven Anonim Şirketi’nde görev yapan işyeri sendika temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim seminerine, sendikanın genel başkanı Ömer Yılmaz ve diğer yöneticileri katıldı. Genel Başkan Vekili Murat Ünal, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Sipahi ve Ümit Yalçın, Genel Sekreter Hasan Koç, Genel Denetim Kurulu Üyeleri Ferhat Özkan ve Serdar Toraman, Marmara Bölge Başkanı Ferhat Karabulut, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Erkan Emanet, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Murat Kuş, İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Hüseyin İpek ve diğer yöneticiler, seminere katılarak iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi sahibi oldular.

Seminerde, Özel Güvenlik Hukuku ve Kişi Hakları üzerine sunumu Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü ve Emniyet Müdürü İzzet Tuna gerçekleştirdi. Ayrıca, Eğitimci ve Yazar Yahya Düzenli ise Değerlerle Sendikacılık konusuyla ilgili bir sunum yaptı.

Eğitim semineri, genel başkanın plaket ve sertifika takdimiyle sona erdi. Seminer, katılımcılara önemli bilgiler sunarak sendikal eğitim süreçlerine katkı sağlamayı hedeflemektedir.