-

Gözden kaçırmayın

Öğrenci Kulüpler Birliği ve Öğrenci Konseyi, Dünya Kız Çocukları Günü'nü Unutmuyor!Öğrenci Kulüpler Birliği ve Öğrenci Konseyi, Dünya Kız Çocukları Günü'nü Unutmuyor!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) sürecine yönelik hazırlıklar kapsamında önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı, 10 Ekim 2024 tarihinde Cerrahpaşa Yerleşkesi'ndeki Yaşar Bağdatlı Toplantı Salonu'nda, Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın başkanlığında saat 13:00'te başladı. Rektör yardımcıları Prof. Dr. Erol İnce ve Prof. Dr. Mehmet Bilgin, genel sekreter Prof. Dr. Hülya Aşkin Balcı, Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Coşkun Köse ve Kalite Koordinatörlüğü ekibi toplantıya katıldı.

Toplantıda Rektör Aydın, KAP süreci çerçevesinde hazırlıklarla ilgili detaylı bir değerlendirme yaptı. Ayrıca, yaklaşan değerlendirme ziyareti için gerekli hazırlıkların gözden geçirilmesi ve sürecin ilerleyen aşamalarında gerçekleşecek olan toplantılar hakkında planlamalar yapıldı.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, KAP sürecine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürerek kalite yönetimi alanında önemli adımlar atmayı hedefliyor.