Gözden kaçırmayın

Reklam Filmi Anti-semitist Tartışmalara Yol AçtıReklam Filmi Anti-semitist Tartışmalara Yol Açtı

Ankara-Afyon el ele verdi; 185 bin metrekarelik araziye ekim yapıldı

KARDEŞ ŞEHİR İLİŞKİLERİNİN TOHUMLARI ATILDI

Afyonkarahisar Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir ilişkileri kapsamında, tarımsal üretime katkı sağlayacak önemli bir adım attı.Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın destekleriyle Belediyemize ait 185 bin metrekarelik araziye arpa, buğday ve çörek otunun ilk tohumları atıldı.  

Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimizin özverili çalışmalarıyla gerçekleştirilen ekim öncesinde öğle yemeğinde bir araya gelinerek iş birliğinin önemi vurgulandı. 
Bu adım, her iki şehir arasında hem tarımsal üretimi artırmayı hem de kardeş şehir bağlarını güçlendirmeyi hedeflerken, proje kapsamında 7 bin 500 kilogram arpa, 2 bin 500 kilogram çörek otu, bin 250 kilogram buğday ekildi. 

TOHUMLAR GELECEĞE UMUT OLACAK

Atılan tohumların tarımsal üretimin geleceğine yönelik önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanımız Burcu Köksal; “Sağ olsun kardeş şehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın destekleriyle Belediyemize ait 185 bin metrekarelik araziye arpa, buğday ve çörek otu tohumları ekilmeye başlandı. Bu tohumlar, tarımsal üretimimizin geleceğine ekilen birer umut niteliği taşıyor” dedi. 

ÜRETİCİYİ DESTEKLEMEK İÇİN ATILAN ADIM

Ekim işlemi, üreticiyi desteklemek, tarımda verimliliği artırmak ve Afyonkarahisar’ı tarımda daha güçlü bir şehir haline getirmek amacıyla gerçekleştiğine dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal; “Şehrimizin bereketli toprakları, geçmişte pek çok kahramanlık ve başarı hikayesiyle anıldı. Şimdi de tarımda yapılacak yatırımlarla, Afyonkarahisar’ın ismini üretim alanında en önde duyurmayı hedefliyoruz” dedi. 

“YEREL YÖNETİMLERİN ÜRETİCİYE DESTEĞİ”

Afyonkarahisar Belediyesi olarak üreticinin yanında olduklarına dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, “Mansur Başkanımızın destekleriyle, bu projelerle yalnızca yerel değil, ulusal düzeyde de fark yaratmayı amaçlıyoruz. Şehrimizin tarım potansiyelini artırmak için attığımız bu adımlar, tüm üreticilerimiz için büyük bir fırsat sunuyor. Afyonkarahisar’ımızı tarımda öncü bir şehir haline getirmek için atılan bu adım, hepimizin başarısıdır. Çiftçilerimizle birlikte, daha güçlü ve bereketli bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki, üretim varsa gelecek de vardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bereketli ve bol kazançlı bir hasat dönemi diliyorum” ifadelerini kullandı.