-

Gözden kaçırmayın

Sağlık-Sen, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalıştayını DüzenlediSağlık-Sen, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalıştayını Düzenledi

Afyonkarahisar'da meydana gelen deprem anında, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Afyonkarahisar Güvenlik ve Acil Durumlar Yönetimi (GAMER) ile birlikte vatandaşların talepleri yakından takip edildi. Valilikten alınan bilgilere göre, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın talimatlarıyla kriz koordinasyon merkezi kuruldu. Bu merkez, deprem sonrası gelişmeleri izlemek ve gerektiğinde hızlı müdahale etmek amacıyla çalışmalara başladı.

Valilik yetkilileri, vatandaşların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vermek için çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Yetkililer, yaşanan olay nedeniyle vatandaşların endişe duymamalarını ve iletişimde kalmalarını önerdi. Depremin ardından, kamu güvenliğini sağlamak amacıyla ilgili birimlerin alanda olduğu ve gerektiğinde önlemlerin artırılacağı ifade edildi. Ayrıca, doğabilecek yeni durumlarla ilgili bilgilendirmelerin anlık olarak yapılacağı vurgulandı. Kriz koordinasyonunun etkin bir şekilde işlediği, yardım ve destek taleplerinin değerlendirilmeye devam ettiği belirtildi.