-

Gözden kaçırmayın

Zarafet Akademisi, Zarafeti Yaşam Tarzı Haline Getirmek İçin Kapılarını AçıyorZarafet Akademisi, Zarafeti Yaşam Tarzı Haline Getirmek İçin Kapılarını Açıyor

Yeşilay Tuzla Şubesi, yeni eğitim döneminin ilk farkındalık eğitimini gerçekleştirerek gençlere bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi aktarımında bulundu. Tuzla ilçesindeki Süleyman Demirel Meslek Lisesi'nde, okulun son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde, Tuzla RAM'dan eğitimci Yunus SARI tarafından "bağımlı olma, özgür ol" teması üzerinden bir sunum gerçekleştirildi.

Eğitimin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Yunus SARI’ya, Yeşilay Tuzla Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine ve gönüllülere teşekkür edilirken, misafirperverlikleri dolayısıyla okul müdürü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Balı'ya ayrı bir minnet ifade edildi.

Bu tür eğitimlerle gençlerin bağımlılık konusunda bilinçlendirilmesi ve sağlıklı bir gelecek için adımlar atılması amaçlanıyor. Eğitim programı, gençlerin bağımlılık riskleri hakkında bilgi sahibi olmalarını ve bağımlılıkla mücadele konusunda toplumsal duyarlılık kazanmalarını hedefliyor.