-

Gözden kaçırmayın

Fenerbahçe Başarılarını SürdürüyorFenerbahçe Başarılarını Sürdürüyor

Bağcılar Kültür Sanat etkinlikleri arasında yer alan "Abur Cubur Show", 2017 yılından beri izleyicilerini eğlendiriyor. Bu talk show, seyirciyi de içine katan interaktif bir format sunuyor. Seyircilerle birlikte abur cuburlar eşliğinde keyifli anlar yaşamak üzere etkinliğe davet ediliyor.

Etkinliğin en ilginç yanı, seyircinin doğrudan "Gecenin Konuğu" olarak sahneye çağrılması. Programın sunucu ve organizatörleri Rüştü Onur Atilla ve Doğan Akdoğan, her gösteride izleyicilerle birlikte gülmek ve eğlenmek istiyor. Kura ile seçilen bir seyirci, konuk olarak programa katılabilecek.

Yemek üzerine kurulu olan sohbetlerde, yeme içme kültüründen sanatın farklı yönlerine kadar pek çok konu ele alınacak. Aşk, anılar, döviz kuru gibi çeşitli konuların yanı sıra, gündelik yaşamda karşılaşılan ilginç deneyimler de paylaşılıyor.

"Abur Cubur Show", klasik bir talk show görünümünde olsa da, sahne performansındaki spontane aktivitelerle farklı bir deneyim sunuyor. İzleyiciler, şarkılar, yarışmalar, doğaçlama oyunlar ve meydan okumalar gibi etkinliklerle dolu bir geceye tanıklık edecekler.

Bu etkinlik, sadece eğlence değil, aynı zamanda samimi bir muhabbet ortamı isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.