-

Gözden kaçırmayın

Şiirin Anlamı ve Sanatın Önemi Üzerine Düşünceler PaylaşıldıŞiirin Anlamı ve Sanatın Önemi Üzerine Düşünceler Paylaşıldı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Ekim ayı Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirerek ülkenin uluslararası ticaretine ilişkin stratejilerini belirledi. Toplantıda, Türk iş dünyasının global pazarda daha etkin bir şekilde temsil edilmesi için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu. Katılımcılar, iş birliği ve ortaklıkların artırılması, yeni pazarların keşfi ve Türkiye’nin ekonomik vizyonuna katkı sağlama konularında kararlılıklarını vurguladı.

DEİK üyeleri, Almanya Federal Cumhuriyeti'nin 10. Cumhurbaşkanı ve Alman-Türk İş Konseyi Başkanı Christian Wulff ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi ve iki ülke arasında yeni iş fırsatları yaratılması gündeme alındı. DEİK, uluslararası temsil gücünü artırarak daha güçlü ticari bağlar kurmayı hedefliyor ve bu doğrultuda çalışmaya devam etme kararlılığını sürdürüyor.