-

Gözden kaçırmayın

Cumhuriyet’in 100. Yılında Ankara Tarihi ve Kültür Değerlerini Anlama ÇalıştayıCumhuriyet’in 100. Yılında Ankara Tarihi ve Kültür Değerlerini Anlama Çalıştayı

Koç Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı, 2024 yılı için Financial Times EMBA Sıralaması'nda 44. sırada yer alarak Türkiye'yi bu prestijli listede tek başına temsil ediyor. Mezunlarının mezuniyet sonrası elde ettiği %81'lik maaş artışı ile de küresel ölçekte en iyi 20 program arasında yer almaktadır. Bu durum, EMBA programının kariyer ilerlemesine yaptığı önemli katkıyı göstermektedir.

Aynı zamanda, Koç GSB, mezunlar ağı sıralamasında 33. sırada bulunarak topluluk içinde güçlü bağlar kurma ve fırsatlar yaratma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koymuştur.

Çeşitlilik ve kapsayıcılığı önemseyen Koç Üniversitesi, kadın öğretim üyesi oranının %49 olmasıyla bu alandaki taahhüdünü de gösteriyor. Çeşitli bir öğretim kadrosunun, öğrenme deneyimini zenginleştirdiğine ve öğrencilerin küresel iş ortamında başarı elde etmelerine yardımcı olduğuna inanıyor.

Bu başarıda büyük payı olan değerli öğretim üyelerimize, personelimize, mezunlarımıza ve özellikle EMBA 2021 sınıfına içtenlikle teşekkür ederiz. Türkiye ve ötesindeki iş eğitimi geleceğini şekillendirmek için başarıya ulaşma çabalarımızı sürdürmeye devam edelim!