-

Gözden kaçırmayın

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü ve Rektör Yardımcısı Öğrenci Kulüplerini Ziyaret EttiSağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü ve Rektör Yardımcısı Öğrenci Kulüplerini Ziyaret Etti

Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü, sağlıklı yaşam ve geleceğin teminatı olarak sağlıklı beslenme, gıda koruma ve gıda israfından kaçınmaya yönelik önemli mesajlar verdi. Her yıl kutlanan Dünya Gıda Günü vesilesiyle yapılan açıklamada, toplumun dikkatini bu üç temel konuya çekmek amacıyla çeşitli bilinçlendirme faaliyetlerinin yapılacağı belirtildi.

Gıda israfının önlenmesi ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazandırılması adına yapılacak çalışmalara değinen müdürlük yetkilileri, bireylerin hem kişisel sağlıklarını hem de toplumsal kaynakları koruyarak daha sürdürülebilir bir gelecek inşa edebileceğini vurguladı.

Bu bağlamda, gıdaların doğru muhafaza edilmesi ve uygun tüketim şartlarının oluşturulması gerektiği ifade edildi. Dünya Gıda Günü'nün, sağlıklı bir geleceğin ve üretim sürecinin önemini hatırlatmak için bir fırsat sunduğu belirtiliyor. Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü, tüm vatandaşları bu önemli gün vesilesiyle sağlıklı yaşam bilincine katılmaya çağırdı.