-

Gözden kaçırmayın

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Antalya Kemer'de Önemli Bir Toplantı GerçekleştirdiDenizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Antalya Kemer'de Önemli Bir Toplantı Gerçekleştirdi

Türk Kızılay Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi'nin organizasyon sorumluları, Musa Kıymalıoğlu ve Orhan Burak Keklik, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kızılay yetkilileri, Başkan Aynacı'ya çeşitli hediyeler sunarak, Türk Kızılayı'na vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Başkan Derviş Aynacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Aynacı, Türk Kızılayı'nın toplum üzerindeki önemine dikkat çekerek, "Türk Kızılayı bizlerin can damarı. Her türlü yardıma ihtiyaç duyulduğunda her zaman ön saflarda yer alan bir kurumdur. Bolvadin Belediyesi olarak, Kızılay'ın çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Bu ziyaret, Türk Kızılayı'nın yerel yönetimlerle olan iş birliğinin bir göstergesi olurken, toplumda yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.