-

Gözden kaçırmayın

Diş Beyazlatma İşlemi ve Uygun Yaş AralığıDiş Beyazlatma İşlemi ve Uygun Yaş Aralığı



Çocukların Sürdürülebilirlik Merakı

Podkids ile gerçekleştirilen işbirliği sayesinde çocuklar, podcast yayıncılığı yoluyla hikâye anlatımını öğrenirken, çevre bilinci ve eşitlik gibi konulara dair meraklarını geliştirme fırsatı buluyor. Podkids, çocukların hayallerini ve yaratıcılıklarını merkezine alarak, onlara yenilikçi eğitim modülleri sunuyor. Bu programlar sayesinde, çocuklar dijital okuryazarlık, eleştirel düşünme ve iletişim gibi 21. yüzyıl becerilerini de öğreniyor.

“Nereye Kadar?” Podcast Serisi

Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik vizyonu kapsamında hayata geçirilen “Nereye Kadar?” isimli podcast serisi, 9 yaşındaki Podkids yayıncısı Mercan Deniz Özkan’ın sunumuyla başlayacak. Bu seri, çocukların sürdürülebilirliğe dair sorularını yanıtlamayı ve bakış açılarını dinlemeyi amaçlıyor. Çocukları bu yolculuğa dahil eden “Nereye Kadar? x Podkids” adı altında sunulacak olan seride, çevre bilinci, gönüllülük ve eşitlik gibi başlıklar ele alınacak.

İlk Bölüm Yayında

Serinin ilk bölümü, önümüzdeki Perşembe günü Akıllı Hayat 2030 Spotify kanalında dinleyicilerle buluşacak. Çocukların yaratıcılığını ve merakını destekleyen bu yeni proje, dinleyicilere farklı perspektifler sunarak kendilerinin de bu konulara dair düşünmelerini teşvik ediyor.