Gözden kaçırmayın

Harmancık Belediye Başkanından Nilüfer Olimpik Spor Kulübüne TeşekkürHarmancık Belediye Başkanından Nilüfer Olimpik Spor Kulübüne Teşekkür

Afyonkarahisar'da Tarih Yazacağız!"


Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Cumhurbaşkanına Destek İçin Halka Seslendi




Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek mitinginde halkla buluştu. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, değerli hükümet üyelerimiz, saygın parti delegelerimiz, kıymetli milletvekillerimiz, yürütme ve yönetim kurulu yoldaşlarımız, ilçe liderlerimiz, saygın belediye başkanları ve adaylarımız, il meclis başkanımız, belediye ve meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik koluna dair fedakar partililerimiz, Afyonkarahisarlı kardeşlerimin hepsine hoş geldiniz diyorum. Cumhurbaşkanımızın bu topraklarda ağırlanmasının verdiği gururu ve onuru yaşıyorum. Bugünkü buluşma, inşallah 31 Mart zaferimize giden yolun ilk adımı olacak.

 





Afyonkarahisar'ı kurtuluşun ve bağımsızlığın kenti olarak anan Uluçay, şimdi ise Ege'nin parlayan yıldızı olarak anılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm ilçe ve belde adayları ile birlikte 31 Mart'ta yazılacak destanın altını çizdi. Uluçay, AK Parti belediyeciliğinin ve Cumhurbaşkanımızın 'Türkiye Yüzyılı' vizyonunu Afyonkarahisar'a taşıyacaklarını ifade etti.



İl Başkanı Uluçay, PKK terör örgütü ile mücadelede şehit vermiş topraklarda, Atatürk'ün istismar edildiğini ve HDP'ye destek veren çevreleri eleştirdi. Afyonkarahisar halkını milliyetçilik adı altında oynanan oyunlara karşı uyanık olmaya ve bu tür siyasi tutumları sorgulamaya çağırdı. Kendini Atatürk'ün arkasında saklayanların aslında ne derece milliyetçi olduğu konusundaki düşüncelerini belirtti.



Uluçay halka hitaben, tüm Afyonkarahisar halkı için hayata geçirecekleri 109 projeden bahsetti. Kentsel dönüşüm, istihdam, sağlık, ulaşım ve eğitim gibi alanlardaki girişimleri anlattı. Genç çiftlere destek, sosyal projeler, eğitim yardımı ve şehrin tanıtımına yönelik çalışmaları dile getirdi. Belediye çalışanlarının maaşları ile ilgili hassasiyetine değinerek, Ak Parti'nin verdiği vaatlerin arkasında olduklarının altını çizdi.

 





AK Parti'nin tecrübeli ve insan merkezli siyaset anlayışı ile şehrin kalkınmasına odaklanacaklarını ifade eden Uluçay, seçmeni partinin projelerine destek vermeye ve 31 Mart seçimlerinde sandık başına gitmeye çağırdı. Afyonkarahisar'a olan sevdalarının altını çizerek, seçim zaferine olan inancını dile getirdi ve Allah'ın yardımını diledi.