Gözden kaçırmayın

Kiraz Belediyesi, Küçük Menderes Nehri'nde Temizlik GerçekleştirdiKiraz Belediyesi, Küçük Menderes Nehri'nde Temizlik Gerçekleştirdi

Köksal Belediye'nin Milyarlık Borcunu Pankart ile İlan Etti

"Yemiş İçmiş Faturaların Ödenmesini Bize Bırakmışlar"

Belediye'nin borcunu kamuoyuna ilan eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, Belediye’nin toplam borcunun 1 Milyar 574 milyon 884 bin 596 TL olduğunu açıkladı. Köksal, "Yemiş içmiş faturaların ödenmesini bize bırakmışlar" dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Belediye binasının önünde düzenlediği basın toplantısında önceki yönetimden kalan borçları Belediye binasına astığı pankart ile ilan etti.

Belediyenin Güncel Borç Toplamı: 1 Milyar 574 Milyon TL

Köksal, kamuoyuna yaptığı açıklamada, belediyenin güncel borç toplamı 1 Milyar 574 milyon 884 bin 596 TL olduğunu duyurdu.

Yerel seçimler sürecinde şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceklerinin sözünü veren Burcu Köksal, "Belediyemizin mali durumu ile ilgili olarak mazbatamızı aldığımız günden itibaren bağımsız bir denetçi ile görüşerek mali durumun tespitinin yapılmasını istedik. Yönetimi teslim aldığımız gün itibariyle mevcut borç tablomuzu, gerek binamızın dışına gerek billboardlara gerekse şehrimiz muhtelif bölgelerine asarak sizlere ilan ediyoruz. Buna göre güncel borç toplamımız; 1 Milyar 574 milyon 884 bin 596 TL’dir. Sizlerin bizlere olan güveni ve sabrı ile her zorluğu aşacağımızı biliyoruz. Söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden yorulmak bilmeden çalışarak, giderlerimizi ve borçlarımızı azaltacağız. Fakirleşen değil, zenginleşen bir Afyonkarahisar inşa etmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Afyonkarahisar’ımızı daha yaşanır kılmak için yatırımları teşvik edeceğiz." Dedi.

"Yemiş içmiş faturaların ödenmesini bize bırakmışlar"

"Yemiş içmiş faturaların ödenmesini bize bırakmışlar" diyen Köksal, "Biz bu yüksek borcu halleder, vatandaşlarımıza da en iyi şekilde hizmet ederiz. Belediye’nin gelirlerini üç beş kişiye veya Suriyelilere değil, tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hizmet için harcayacağım. Bundan sonra sadece Belediyemizin menfaatleri esas alınacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yaptığımız, harcadığınız her kuruşun hesabını vererek şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Her şey daha güzel daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için her şey Afyonkarahisar'ımızı hak ettiği yere getirebilmek için." İfadelerini kullandı.

#AFYONBELEDİYESİ #BURCUKÖKSAL #AFYONKARAHİSAR