Gözden kaçırmayın

AFYONKARAHİSARLI TARLACI GÖREVDEN ALINDI.AFYONKARAHİSARLI TARLACI GÖREVDEN ALINDI.

Murat Gürsan, Yeniden Afyonkarahisar Zabıtasının Başında!
Afyonkarahisar'da Zabıta Müdürlüğü Görevine Murat Gürsan Yeniden Atandı


Afyonkarahisar Belediyesi'nde gerçekleştirilen yeni görevlendirme kapsamında, uzun süreli hizmet vermiş eski Müdür Murat Gürsan, Belediye Zabıta Müdürlüğü görevine tekrar getirildi.

 

Deneyimli bürokrat Murat Gürsan, Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde 32 yıllık bir hizmet sürecinin ardından, 2016 yılında emekli olan Zabıta Müdürü Turan Gedikkaya'dan sonra Zabıta Müdürlüğü pozisyonuna atandı. İtfaiye Müdürlüğü ile birlikte Zabıta Müdürlüğü görevlerini bir süre birlikte yürüten Gürsan, sonrasında tamamen Zabıta Müdürlüğü'ne odaklanmıştı.

 

Önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Zeybek idaresinde Zabıta Müdürlüğü'nden alınan Gürsan, belediyede memur ve zabıta amiri pozisyonlarında görevine devam etmiş, görev yeri ise birkaç kez değiştirilmişti.

 

Görevden alınması üzerine yasal yollara başvuran ve seçimler öncesinde Mahkeme tarafından lehine karar verilen Murat Gürsan, seçimlerin ardından mevcut Belediye Başkanı Burcu Köksal tarafından yeniden Afyonkarahisar Belediyesi'nin Zabıta Müdürlüğü görevine atandı.

 

#MURATGÜRSAN #AFYONKARAHİSARZABITA