-

Gözden kaçırmayın

Diş Beyazlatma İşlemi ve Uygun Yaş AralığıDiş Beyazlatma İşlemi ve Uygun Yaş Aralığı

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile OSTİM Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Bilimin İzinde Keşfet Yenimahalle” Bilim Şenliği, geniş katılımla açıldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin sergi ve atölye çalışmalarının yer aldığı üç gün sürecek bilim şenliğinin açılış törenine çeşitli yetkililer, akademisyenler, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından kurdele kesildi ve davetliler stantları gezerek öğrencilerin hazırladıkları projeler hakkında bilgi aldı. Bilim Şenliği'nde ilgi gören bilimsel projelerle donatılmış stantlar ve atölyeler etkinliğe katılan ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

Yenimahalle ilçesinden toplam 297 okul, 132 atölye ve 5900 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenci, öğretmen ve diğer katılımcılar teknoloji, tasarım ve keşif temalarında eğlenceli deneyimler yaşadı. Şenliğin ilk gününde ortaokul, ikinci gününde ilkokul, üçüncü gününde ise lise öğrencilerinin bilimsel çalışmaları sergilendi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan ve katkı sağlayan OSTİM Teknik Üniversitesi ile diğer paydaşlara, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür edildi.