-

Gözden kaçırmayın

Kaza Haberi: D100 Karayolunda Trafik Kazası Meydana GeldiKaza Haberi: D100 Karayolunda Trafik Kazası Meydana Geldi

Bugün, tarihimizin önemli kilometre taşlarından biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Türk milletine başlattığı kurtuluş mücadelesinin başlangıcı olan bu anlamlı gün, gençlerimize büyük sorumluluklar yüklemiştir. Gençlik, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan en önemli unsurlardan biridir. Bu nedenle, gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize bağlı, bilgiye ve teknolojiye hakim, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Bugün, gençlerimizin milli mücadele ruhunu ve spordan aldığı ilhamı her alanda göstermeleri, ülkemizin daha güçlü yarınlara yürümesinde büyük önem taşımaktadır. Gençlerimize, sporun ve bilimin ışığında, çağın gerektirdiği yeteneklerle donanmış olarak, ülkemizin geleceğine güvenle bakmalarını sağlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.