-

Gözden kaçırmayın

Genç Aşçılar - Geleceğim Mutfağım Projesi İle İlgili Bilgilendirme ZiyaretiGenç Aşçılar - Geleceğim Mutfağım Projesi İle İlgili Bilgilendirme Ziyareti

Kaymakamımız Sn Ali Sırmalı, Belediye Başkanı, İlçe Müftümüz, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz ve birçok davetlinin katılımıyla Mamak Merkez 4-6 yaş Kur'an Kursu Yıl Sonu Programı gerçekleştirildi. Program, kursa devam eden çocukların aileleriyle birlikte büyük bir coşkuyla katıldı.

Program boyunca çocuklara Kur'an-ı Kerim eğitimi verildi ve öğrendikleri bilgileri sergilediler. Çocuklar, ezberledikleri sureleri okuyarak gösteri yaparken, slaytlar eşliğinde dinledikleri hikayeleri canlandırdılar. Renkli gösteriler ve ilgi çekici etkinliklerle dolu olan program, veliler tarafından büyük bir beğeni topladı.

Programın sonunda ise Kaymakam Ali Sırmalı, kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yaptığı konuşmada, çocukların Kur'an-ı Kerim'i öğrenerek değerlerimizi daha iyi anlamalarının, geleceğimizin teminatı olduğunu vurguladı. Ayrıca, çocukların gösterilerine hayran kaldığını ve başarılarının devamını dilediğini belirtti.