-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i KaybettiAK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i Kaybetti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçildi. İmamoğlu'nun başkanlığı, çeşitli siyasi ve yerel yönetim çevrelerinde olumlu karşılandı ve başarılı bir dönemi temenni etti.

Ekrem İmamoğlu’nun Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçilmesi üzerine, CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, İmamoğlu'nu tebrik eden bir açıklama yaptı. Özarslan, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik eder, seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını dilerim," dedi. Ayrıca, Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olarak seçilen Özarslan, kendisini destekleyen delegelere teşekkür ederek, "Bize bu görevi layık gören kıymetli delegelerimize teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığı ve Mesut Özarslan’ın encümen üyeliği, yerel yönetimlerin güçlenmesi ve daha etkin hizmet sunmaları açısından önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Özarslan'ın açıklaması, yerel yönetimlerde dayanışmanın ve ortak hedefler doğrultusunda çalışmanın önemi üzerinde duruyor.