-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene katıldı. Sayın Valimiz programda yaptığı konuşmada; "Jandarma Teşkilatımız kurulduğu günden itibaren büyük bir gayretle, özveriyle görevini yerine getirmektedir. Sadece halkın huzur ve güvenliğiyle ilişkili değil, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü sağlamak adına terörle mücadele eden güvenlik birimlerimizden birisi. Bu anlamda özveriyle görev yapan bütün jandarma teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Jandarma teşkilatımızda görev yapan personele ve emekli olanlara sağlık ve esenlikler diliyorum." diye konuştu.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri Jandarma Teşkilatı'nın kullandığı araç ve gereçlerden oluşan stantları gezdi.