-

Gözden kaçırmayın


    Generklerbirliği Spor Kulübü'nden Başsağlığı Açıklaması
  Generklerbirliği Spor Kulübü'nden Başsağlığı Açıklaması

Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Gemlik Zeytin Kupası'nın fikstür çekimi tamamlandı. "Gemlik Süper Ligi" olarak nitelendirilen turnuvanın fikstürü, gerçekleştirilen programla kamuoyuna duyuruldu.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Duran, kulüp yöneticileri Eray Bilgiç ve Emrah Yıldırım ile kupaya katılacak takımların temsilcilerinin katıldığı organizasyon, geniş bir katılımla gerçekleşti.

Başkan Şükrü Deviren yaptığı açıklamada, sporun tüm kente yayılması ve geniş çaplı programlar düzenlenmesinin önemine dikkat çekti. Deviren, Zeytin Kupası'nın kent için gelenekselleşen ve dikkate değer bir etkinlik olduğunu vurguladı. Gemlik Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür eden Belediyespor Başkanı Mustafa Duran ise, iki buçuk ay sürecek olan kupanın yalnızca Gemlik'te değil, Türkiye genelinde de önemli bir organizasyon olduğunu belirtti.

Kulüp yöneticilerinden Eray Bilgiç, turnuvada Gemlik'te ilklerin yaşanacağını ifade ederken diğer yönetici Emrah Yıldırım ise Zeytin Kupası'nın örnek bir program olarak uzun yıllar devam edeceğini dile getirdi.

Turnuva, 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Final maçı ise 11 Eylül Çarşamba günü, Gemlik'in Kurtuluş Günü'nde oynanacak.