Gözden kaçırmayın

EGE'DE DEPREM!EGE'DE DEPREM!

İYİ Parti Yarının Rotasını Belirliyor 

İYİ Parti Afyonkarahisar'da Yeni Döneme Hazırlanıyor

Afyonkarahisar, bu hafta sonu İYİ Parti için önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. İYİ Parti, 12-13 ve 14 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan istişare kampında yeni yol haritasını çizmeye hazırlanıyor.

Kampın yüksek düzeyde katılım göstermesi bekleniyor; Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu (GİK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve partinin milletvekilleri istişarede yer alacak. Üç gün sürecek bu istişare kampında, partinin 2028 seçimlerine yönelik stratejisi belirlenirken, 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerin sonuçları da masaya yatırılacak.

Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun tarafından yapılan açıklamalara göre, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun açılış konuşmasının ardından farklı başkanlıklar sunumlarını gerçekleştirecek. Ayrıca, partinin meclis faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler verilecek.

Olgun, Genel Başkanın kamp dışında da etkinliklere katılacağını, 13 Temmuz Cumartesi günü esnaf ziyareti yapacağını ve Çay Vişne Festivali'nde bulunacağını dile getirdi. Kampta ayrıca, yıl içinde gerçekleşen iki seçim sonrası edinilen tecrübelerin değerlendirilerek genel seçimlere hazırlık sürecinin ele alınacağı belirtildi.

İYİ Parti'nin kamp programı şöyle sıralandı: 12 Temmuz'da Dereçine Belediye Başkanı ziyaret edilecek ve NG Afyon Otele geçilecek. 13 Temmuz'da Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ziyaret edilecek, Uzun Çarşı esnafı ile buluşma gerçekleştirilecek ve Çay ilçesi belediye başkanlığına ziyarette bulunulacak. Aynı günün akşamında Çay Vişne Festivali'ne katılım gösterilecek ve gece NG Afyon Otel'e geri dönülecek. 14 Temmuz'da kampın sonlandırılarak Ankara'ya hareket edilmesi planlanıyor.

 

#İYİPARTİ