-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Cumhuriyetimize, demokrasimize ve tüm kazanımlarımızı parçalamaya yönelik FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yılında; milletçe tek yürek olup, eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı yazmış olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye aşkına çarpan yüz binlerce koca yürek, üstlerine atılan bombaların, kurşunların, etkilerini, mukaddeslerimiz, istikbalimiz ve istiklalimiz için milli iradeye sahip çıkarak, iman dolu göğüsleri ile tesirsiz hâle getirdiler.

15 Temmuz, Milletimizin her bir ferdinin zihninde, yüreğinde ve vicdanında muhafaza edeceği, hainler için yenilgi, milletimiz için zafer günüdür.

O uzun ve karanlık gece, Aziz milletimizin kararlılığıyla aydınlandı.

Büyük Türk Milleti nereden gelirse gelsin alçakça veya haince yapılan bütün saldırılara, istiklaline ve istikbaline kast edecek düşmanlıkları 15 Temmuzda olduğu gibi daima ortadan kaldıracak inanç ve kararlılığa sahip olarak hür bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; sarsılmaz inanç, azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için, canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen Aziz Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilikle şereflenen kahraman gazilerimize sağlık ve huzur dolu uzun ömürler diliyor, tarihi kıyama katılan her bir vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.