-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Milli birlik ve beraberliğimizi hedef alarak yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında; Aziz Milletimizin vatanseverliği ve kahramanlığıyla tarihe kaydettiği şanlı zaferin gururunu hep birlikte bir kez daha idrak etmekteyiz.

Al bayrağımızın altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş olan aziz milletimiz, tarih boyunca sergilediği inanç ve kararlılığı 15 Temmuz 2016 gecesi de tek yumruk sürdürerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmış, devletine ve milletine yabancılaşmış hainlerce yapılmaya çalışılan darbe girişimi karşısında vatan sevgisini yurdun her köşesinden tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Bugün, bizlere düşen en önemli görev, tarihimiz boyunca Anadolu toprağını bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin bıraktığı bu mirası yani Türkiye Cumhuriyeti'ni birlik ve beraberlik içinde korumak, kalkındırmak ve güçlendirmektir.

Bu vesile ile başta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına, vatan, millet, bayrak uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum.