-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Çaykara, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehit Aileleri ve Gazilerimizi ziyaret etti.

Kaymakam Çaykara, Şehit Aileleri ve Gazilerimizin yanında olmanın önemini vurgulayarak, onlara destek vermek ve şükranlarını sunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdi. Kendilerine minnettar olduklarını belirten Kaymakam Çaykara, şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlık destanlarının unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Ziyaret sırasında Kaymakam Çaykara, şehit ailelerine destek sunarken, gazilerimizle de bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaymakam Çaykara, şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak ve gazilerimizi onurlandırmak adına bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen bu ziyaret, hem şehit aileleri hem de gazilerimiz için önemli bir dayanışma ve anlam taşıyor.