-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Kahraman Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Onuruna Program Düzenlendi

Kaymakamımız Ahmet ALTINTAŞ, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü ERDEM ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle düzenlenen programa katıldılar.

Bu özel günde, ülkemizin demokrasisine ve birliğine sahip çıkabilmek için canlarını hiç düşünmeden feda eden kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizi anıyoruz. Onların cesaretleri ve fedakarlıkları, milletimizin kalplerinde her zaman yaşayacak.

Program, Kaymakamımız Ahmet ALTINTAŞ, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü ERDEM ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Tüm katılımcılar, şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleriyle birlikte bir araya gelip birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek adına birlikte dua ettiler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Türkiye'nin dün olduğu gibi bugün de ve yarın da demokrasi, özgürlük ve birlik mücadelesini sürdüreceği anlamlı bir gündür. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyoruz.