-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Sevgili Bakırköylüler ve Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

18 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bakırköy Kaymakamlığı görevimden ayrılıp Tokat İline Vali olarak atanmış bulunmaktayım. Bugün itibarıyla, severek ve gururla yaptığım Bakırköy Kaymakamlığı görevimden ayrılmaktayım.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA'ya bizleri bu göreve layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum.

Bakırköy Kaymakamlığı görevini 26 Ağustos 2022'de başladım ve bu süre içerisinde sizlerin yakın ilgi ve destekleriyle büyük bir onurla yürüttüm. Bakırköy'den ayrılmanın hüznünü ve Tokat'a hizmet etme heyecanını birlikte yaşıyorum.

Tarihimizden aldığımız ilhamla birlikte "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!" şiarından sapmadan hizmet etme ülküsüyle görevimizi sürdürdük. Makamlarımız, herkesin rahatça kendini ifade edebildiği ve devletimizin dostça yüzünü görebildiği yerler oldu. Mesai mefhumu ve kişi ayrımı gözetmeden çalışma arkadaşlarımla birlikte büyük bir gayretle hizmet ettik.

Şairin ifade ettiği gibi, "Bâki kalan bu kubbede bir hoş seda imiş." Önemli olan, vatandaşlarımızın duasını alarak ve hoş bir seda bırakarak gidebilmekti. Bakırköy, yüreğimde hep bir hoş seda olarak kalacak. Burada elde ettiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle Tokat'ta da canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Bakırköy'de bulunduğum süre içerisinde var gücüyle ilçemizi daha ileriye taşımak adına çalışan milletvekillerimize, yerel yönetimlere, tüm mesai arkadaşlarıma, İl-İlçe müdürlüklerimize, siyasi parti İl-İlçe teşkilatlarına, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, yerel basın mensuplarımıza ve tüm Bakırköylü hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İlçemden ayrılırken hepinizi Allah'a emanet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.