-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Valisi Halk Günü Toplantısında Vatandaşlarla BuluştuAfyonkarahisar Valisi Halk Günü Toplantısında Vatandaşlarla Buluştu

Gemlik Belediyesi, Varmecom Bugatti firması iş birliği ile geniş kapsamlı bir istihdam buluşması düzenliyor. 5 Ağustos Pazartesi günü saat 09.00 ile 12.00 arasında Gemlik Belediyesi'nin 11 Eylül Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek etkinlikte 100 kişiye iş olanağı sağlanacak.

İstihdam kapsamında üretim elemanı, kalite kontrol elemanı ve depo elemanı pozisyonlarına personel alınacak. Toplamda 100 kadın ve erkek çalışanın doğrudan kadroya alınacağı etkinlikte, sosyal haklar ve servis imkanı da mevcut olacak. İş başvuruları için başvuranların 18-45 yaş aralığında ve askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Gemlik Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, iş arayan tüm Gemlik genelinde yaşayan vatandaşlar etkinliğe katılım gösterebilir. Belediye, bu tür toplu istihdam etkinlikleri ile istihdama katkıda bulunmayı ve iş arayan vatandaşlara fırsat yaratmayı hedefliyor.