-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

7-8 Eylül 2022'de ilçemizde düzenlenen, Kemalpaşa tarihinin masaya yatırıldığı, birbirinden değerli tarih hocalarının katılımı ile gerçekleştirilen sempozyum raporları kitap haline getirilerek Kemalpaşa tarihine özgün bir eser olarak yayımlandı.

Derlemesini Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü, Siyasi Tarih Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Engin BERBER hocamızın yaptığı kitabın ilk baskısını Engin BERBER hoca Kaymakamımız Musa SARI'ya makamında takdim etti.

Kaymakam SARI, kendisinin de katılma fırsatı bulduğu sempozyumda Kemalpaşa tarihine ışık tutacak çok değerli bilgilerin paylaşıldığını ve bugün bunların kitap haline getirilerek yayımlanmasının tarihi geçmişi çok önemli kahramanlıklara sahne olan ilçemiz ve bölgemiz için çok önemli olduğunu, emeği geçen başta Prof. Dr. Engin BERBER hocamız ve misafir hocalarımız ile sempozyumun düzenlenmesinde ve kitaplaştırmada emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlar ile şahıslara ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.