-

Gözden kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Karapınar ve Akpınar Vadisi'ndeki Islah Çalışmalarına Devam EdiyorAnkara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Karapınar ve Akpınar Vadisi'ndeki Islah Çalışmalarına Devam Ediyor

Akyurt Belediyesi, Jandarma Astsubay Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'ü şehadetlerinin 7. yılında saygıyla anıyor. Her iki isim de, ülkemiz için verdikleri değerli mücadele ve gösterdikleri cesaretle kalplerimizde yaşamaya devam ediyor.

Jandarma Astsubay Ferhat Gedik ve Eren Bülbül, 7 yıl önce terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışma sonucunda şehit düşmüştü. Bu kahramanlar, vatanseverlikleri ve fedakarlıkları ile hatırlanacak ve anılacak. Onların anısını yaşatmak, vatan topraklarının uğruna verdikleri büyük mücadeleyi unutturmamak adına bu törenler ve anma etkinlikleri büyük önem taşımaktadır.

Akyurt Belediye Başkanı ve meclis üyeleri de katılımıyla, şehitlerimizi andı ve onların hatırası önünde saygı duruşunda bulundu. Başkan, yaptığı konuşmada, "Vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı unutmamak ve onların cesaretini gelecek nesillere aktarmak görevimizdir" dedi.

Şehitlerimiz Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'e Allah'tan rahmet diler, onları bir kez daha minnet ve saygıyla anıyoruz.