-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i KaybettiAK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i Kaybetti

AK Parti, bir milletin özlemini çektiği ve hayallerini kurduğu bir yolculuğun parçası olarak 23 yılı geride bıraktı. Siyasetiyle devrimlerin nasıl yapılacağını, yerli ve milli hedeflere nasıl ulaşılacağını, savunma sanayinin nasıl güçlenebileceğini, değerlerin nasıl kucaklanabileceğini, özgürlük ve değişim çizgisinin nasıl sürdürülebileceğini, demokrasiye nasıl sahip çıkılabileceğini, gerçek demokrasinin nasıl korunabileceğini, Türkiye'yi vesayet kurmaya çalışanların nasıl yenileceğini, ülkenin her köşesinin nasıl kalkınabileceğini, coğrafyamız ve dünyada ilgi alanlarını nasıl etki alanlarına dönüştüreceğini, bir milletin nasıl "efendi" olacağını ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl "Milli Güç" haline getirildiğini ispatlamıştır.

Gelecekte yapılacak birçok işin bulunduğu ifade edilerek, Türkiye Yüzyılı politikaları ve hedeflerinin geleceğe işlenmesi, siyaset ve milli bir ittifakla dünyaya nelerin anlatılabileceğinin gösterilmesi önemlidir. AK Parti, daha fazla kalkınma, hürriyet, demokrasi, yerli ve milli girişim, adalet ve güçlü Türkiye için yapılacak çok iş olduğunun altını çizmektedir. Anahtarın Türkiye Yüzyılı programları olduğu ve hedefin ise kızıl elma olduğu belirtilerek, AK Parti'nin başarılı yıllarının kutlandığı bir mesaj verilmektedir. Bu haber, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümüne ithafen hazırlanmıştır.