-

Gözden kaçırmayın

Evciler İlçe Heyeti, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı Ziyaret EttiEvciler İlçe Heyeti, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı Ziyaret Etti

Pazar günü erken saatlerde Etimesgut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Şaşmaz Oto Sanayi sitesi başta olmak üzere bölgenin her noktası titizlikle temizlendi.

Temizlik çalışmaları için 6 temizlik amiri, 180 yer temizlik süpürgecisi, 20 ot biçme ve toplama görevlisi, bölge kontrol araçları, 5 büyük süpürge aracı, 5 çöp kamyonu, 2 damperli kamyon, 1 CSB kepçe ve 1 cadde ve sokak yıkama aracı görev aldı.

Etimesgut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarda ana caddelerden ara sokaklara kadar her yerin temizlik işlemini gerçekleştirdi. Süpürge araçlarıyla yollar temizlenirken, araçların ulaşamadığı noktalarda da manuel temizlik yapıldı. Detaylı bir temizlik için bazı bölgelerde ise sabunlu su kullanılarak yıkama işlemi gerçekleştirildi.

Etimesgut Belediyesi yetkilileri, temizlik çalışmalarının sadece mahallelere yönelik olmadığını belirterek, Sanayi esnafının ve çalışanlarının daha sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olması için düzenli olarak temizlik çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Etimesgut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü