-

Gözden kaçırmayın

İstanbul Sanayi Odası, OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerini Ağırladıİstanbul Sanayi Odası, OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerini Ağırladı

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) üyeleri, hak taleplerini dile getirmek amacıyla T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde toplandı. Etkinlik, üyelerin mesleki sorunlarını ve ekonomik taleplerini yetkililere iletmek amacıyla düzenlendi.

Protesto etkinliği, Ankara'da gerçekleştirildi ve oldukça geniş bir katılım sağlandı. ASMMMO üyeleri, özellikle enflasyon düzeltmesi konusunda yaşanan sıkıntılar ve mali düzenlemelerle ilgili taleplerini Bakanlık yetkililerine iletmek üzere bir araya geldi.

ASMMMO Başkanı, yaptığı açıklamada, meslek mensuplarının yaşadıkları ekonomik zorlukları ve hak taleplerini dile getirdi. Başkan, "Meslektaşlarımız uzun süredir ekonomik dalgalanmalardan olumsuz etkileniyor. Özellikle enflasyon karşısında gelirlerimiz eriyor ve bu durum mesleki faaliyetlerimizi sürdürülebilir kılmaktan uzaklaştırıyor. Bizler, emeğimizin karşılığını almak ve mesleki itibarımızı korumak için buradayız," dedi.

Toplanan kalabalık, pankartlar ve dövizler eşliğinde taleplerini dile getirirken, olaysız şekilde dağıldı. ASMMMO üyeleri, taleplerinin karşılanmaması durumunda eylemlerini sürdüreceklerini belirterek, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan çözüm beklediklerini ifade ettiler.

Kaynak: Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO)