-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i KaybettiAK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i Kaybetti

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz yıl düzenlenen 38. Olağan Kurultay'da delegelerin desteğiyle göreve getirilmişti. Kurultay sonrasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte başarılı olacaklarını açıkladılar. Amaçlarını net bir şekilde ifade ederek, neden kazanamadıklarının farkında olduklarını ve çözüm üretebileceklerini belirttiler.

İlçe Kongresi'nden 7 ay sonra harekete geçen CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, İstanbul'un AKP kalesi olarak görülen Beykoz'da çalışmalara başladı. Partiyi "Mustafa Kemal'in askerleri" olarak tanımlayan başkanlık, kırgınlıklara kapıları kapatıp, Beykoz'da iktidar olmayı hedeflediklerini açıkladı. Beykoz'da Cumhuriyet Halk Partili bir belediye kurulmasını amaçladıklarını ifade ettiler.

İstanbul için Ekrem İmamoğlu, Beykoz için Alaattin Köseler ile yola çıktıklarını duyuran CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Beykoz'un, Beykozlular tarafından yönetileceğini vurguladı. 31 Mart günü tüm sandıklarda sistemlerini kurarak çalışmalarını yürüttüler. Seçimi sandıkta kazandıklarını ancak masada da kazanmaya çalışanlara karşı "Mazbatamı alana kadar gitmiyorum" diyerek direndiler. 20 yıl sonra sandıkta başarıya ulaştıklarını ifade eden beykoz ilçe başkanlığı, şimdi daha büyük bir hedef olan 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmayı planlıyor. Çalışmalara 1 Nisan itibarıyla başladıklarını duyurdular.

Mahalle Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları, yöneticiler, gönüllüler ve meclis üyeleri ise 38. Olağan Kurultay'da gösterdikleri destek ve ilgi için teşekkür ettiler.