-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

İlçemiz Kaymakamı Osman Aslan CANBABA, "30 Ağustos Zafer Bayramı" münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

Sayın CANBABA mesajında şunları kaydetti;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde kazanılan, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu ve Aziz Milletimizin kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte 30 Ağustos 1922'de elde ettiği büyük zaferin 102. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zafer, şanlı Milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Kurtuluş Savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında; Milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile Kahraman Ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır. Tarihi sayısız başarılarla dolu olan aziz ve fedakâr milletimizin topyekûn verdiği onurlu mücadele ve kahraman ordumuzun gücü, bu zaferle tüm dünyaya gösterilmiştir. Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile sadece düşman mağlup edilmemiş, Türkiye Cumhuriyeti'nin de temelleri atılmıştır.

Bu vesileyle; başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden ve vatanımızın birlik, beraberliği ve bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.