-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Kaymakamımız Dr. Naci AKTAŞ, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kaymakam Sayın AKTAŞ, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen Başkomutanlık Meydan Muhaberesi sonucunda elde edilen zaferin önemine değindi.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmanın yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığının, güçlü birlik ve beraberliğinin de unutulmaz sembolüdür.

Gücünü ve bekasını, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan Milletimizin, tarih boyunca yüce değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenmenin, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü badireyi aşmamızı sağlayacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Gazilerimizi şükranla yâd ediyorum."