-

Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Çamlıdere Belediyesi, bölgedeki su sorunlarını çözmek için önemli adımlar atıyor. ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Memet Mert ve beraberindeki ekip, yerel muhtarlarla bir araya gelerek baraj havzası ve köylerde yaşanan su problemlerini ele aldı.

Toplantıda, ilçenin baraj havzasından kaynaklanan sorunların yanı sıra köylere ait su depoları ve şebeke problemlerinin de çözümü için alınan kararlar vurgulandı. Yetkililer, bu kararların hızla uygulanacağını ve en kısa sürede ASKİ'nin yetki alanındaki sorunların önemli bir kısmının çözüme kavuşacağını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Memet Mert’e verdikleri destek için teşekkür eden yetkililer, ortak akıl ve iş birliği ile ilçenin sorunlarına kalıcı çözümler üretme kararlılığını ifade etti.

Bu gelişmelerin ardından, Çamlıdere'deki su sorunlarının çözülmesiyle birlikte bölge halkının yaşam kalitesinin artması hedefleniyor.